bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

divendres, 13 de juliol del 2007

Una causa ciutadana

Treballant pel poble

Esquerra Unida i Alternativa de Montblanc no s’atura i segueix treballant políticament on sempre, al carrer.



Aquest cop ha estat una causa ciutadana la que ha fet possible una paradeta en mig de la plaça de l’ajuntament. Va ser un compromís adquirit abans de les eleccions municipals, amb una ciutadana que necessitava urgentment una medul·la d’os. I varem decidir que com ningú podia acollir aquesta col·laboració en propaganda electoral, fer-ho després de les eleccions. Per això hem fet avui una paradeta reivindicant aquest tema.

Hem difós també la campanya d’EUiA de sempre a l’esquerra. Hem repartit unes 300 butlletes i enganxines. Amb la satisfacció de fer un nou amic d’EUiA.

Una salutació. David Flor, coordinador local d’EUiA Montblanc