bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dilluns, 9 de juliol del 2007

LA AURORA 1000 i la gent regidora




Mireia Espert de conductora dels parlaments a l’inicià el Sopar POR 2007.

Va ser la festa de commemoració de LA AURORA 1000, i de les persones regidores d'EUiA (Bastida), IU (Redes), EBB (Batzen).


Amb força alegria estiuenca, ens varem aplegar cent quinze persones d'EUiA, afiliades i amigues, gent lectora i subscriptora de L'AURORA, persones simpatitzants del POR. El més petit just d'una setmana (Roc Lang Rius), i la més gran la Conxa de les dones del 36, amb noranta dos anys i bona gana. Una tercera part de gent jove, que són els que van passar més calor. En Wilebaldo Solano i la seva companya Teresa Carbonell, van trametre la seva salutació des de París, on al dia següent, 7 de juliol, Wilebaldo celebrava el seu noranta-u aniversari.


El restaurant Brindem Brindola de la Roser Palol feia una U, amb el cos central i dues ales, que apaivaga la cridòria, però alhora no ens vèiem el conjunt. L'èxit de la convocatòria va superar fins i tot a la cuina. I encara hi havien més tiquets venuts com a suport econòmic.


Primer, una representació de la gent electa regidora van fer unes breus paraules. Isabel Martínez de Torrelles de Llobregat, ho va fer per escrit, doncs al mateix dia i hora hi havia la celebració del desè aniversari de l'Associació del Pla de les bruixes, de la que n'és presidenta. Vicente da Silva d'Amorebieta, Biskaia (missatge per escrit doncs estava fent de cuiner a la seva terra). Va parlar David Franco de Astigarraga de Guipuzcoa. Iñaki Saldaña també regidor basc de Lazkao, estava entre nosaltres. Ivan Hernáez de Rubí del Vallès (va quedar retingut per una emergència a la casa d'acollida de dones maltractades on treballa), Carles Escolà de Cerdanyola del Vallès.



Va seguir un parlament del director de L'AURORA, Miguel Salas.

Un cop alimentats intel·lectualment varem poder passar al menjar, i a la conversa amical, que tot convé i s’agraeix en aquest món.