bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

divendres, 13 de juliol del 2007

Europa de mínims NO! Europa social, SI!

Reunió de l’executiva del Partit de l’Esquerra Europea a Porto.

Els dies 7-8 de juliol s’ha reunit l’executiva del PEE a Porto. El fet de fer-la en sòl portuguès és perquè Portugal està ostentant ara la presidència de la Unió Europea.

Es tracta de la darrera reunió abans del congrés que està previst pel mes de novembre, per tant entre els temes abordats està la presentació de l’esborrany de tesis congressuals a les que ara tots els partits membres hauran de fer les seves aportacions i/o esmenes.

Des d’Esquerra Unida i Alternativa ja podem avançar que presentarem una aportació perquè s’inclogui, novament, el dret d’autodeterminació dels pobles.

L’agenda de treball va ser molt farcida i diversa com un balanç de les eleccions franceses, un informe – proposta de treball sobre Orient Mitjà i Palestina, la valoració de les jornades sobre precarietat i salut i la Carta de Barcelona sorgida de les mateixes, un informe sobre la mobilització a Rostock i la participació del PEE i l’aprovació d’una declaració que sota el títol Europa de mínims NO! Europa social, SI! , assenyala l’amenaça que suposa per a la Europa social la proposta per part dels governs del estats de la UE del mini tractat europeu, davant el bloqueig de la constitució europea. Aquesta declaració, que podeu llegir clickant l’enllaç adjunt, anirà acompanyada d’una campanya explicativa en els diferents països on és present el Partit de l’Esquerra Europea.

http://www.european-left.org/Members/mherberg/pressrelease.2007-07-08.1940842679

A la sessió de dissabte varem poder contar amb la participació dels diputats del Bloco d’Esquerda Francisco Lousa i Luis Fazenda.

Angels Tomas.