bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dimecres, 18 d’abril del 2007

El "documental" de tele Madrid


Vist el "documental", de tele Madrid, (pagat i distribuït amb fons públics?), no queda mes remei que posicionar-me, que denunciar quins son els interessos i voluntats d'aquells privilegiats/des, que des de aquesta posició i per la por a perdre la mateixa, no només amb el temps no evolucionen sinó que mantenen, adapten el seu discurs, (el dels privilegiats/des) al moment actual, en que si cal s'aprofitaran dels nou vinguts, per justificar el injustificable, (ja Franco,seguint les seves ordres, posava la gent de fora al cap davant del seu exèrcit, per cometre els actes més cruels), es per això que cal demanar als nou vinguts que no es deixin portar per discursos fàcils i que els posen al mateix nivell que els privilegiats en el paper, en el document, però que no deixen de ser explotats per aquestos mateixos privilegiats/des, amb poderosos interessos econòmics.

La llengua com tot en un poble s'ha de dur amb normalitat, per tant qui vol trencar la normalitat, sigui les FAES, els seus mitjans de comunicació,... només han de trobar davant la normalitat, la llibertat que dona la normalitat.

Salutacions

Eduard (Sant Martí, BCN)