bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dilluns, 2 d’abril del 2007

Núria Pòrtulas. Un escàndol, una vergonya

Vull sumar la meva veu a les que consideren que el segrest de la Núria Pòrtulas és un escàndol, des de la perspectiva d'allò que anomenen democràcia o Estat de dret, i una vergonya majúscula des de la perspectiva d'allò que anomenem esquerra.

No sabria afegir res de nou (gràcies Terricabras, gràcies Alexandre, gràcies Ramionet, per citar només les últimes paraules publicades que m'han arribat) però encara espero que portaveus autoritzats de les forces nacionalistes i d'esquerres que governen Catalunya desautoritzin les manifestacions del director general d'Interior i etc., i el convidin a dimitir aprofitant aquest temps de quaresma i penitència. O és que estan d'acord amb el que va dir?

Sebas Parra és professor dels Estudis d'Educació Social de la UdG i veí de Santa Eugènia de Ter.

01·04·2007

Publicat a http://www.eldimoni.com/article.php?id_article=3147



Nota editorial: Mes abaix a aquest mateix bloc podeu trobar la posició d'EUiA de Salt: "La llibertat immediata de la Núria Pòrtulas"

1 Comments:

  • At 19:01, Blogger ángels said…

    Molt d'acord amb la nota i la demanda, però és bo informar aquí que l'assemblea de SALT d'EUiA va fer un pronunciament públic de suport, solidaritat i demanda d'alliberament de la Núria fa ja un mes. I si aquest és un fet poc conegut és pel bloqueix que l'esmentada nota a sofert de part de la majoria de mitjans de comunicació a les comarques gironines. No pretenc amb això restar importància a les demandes d'en Sebas que com he dit a l'inici penso son totalment justes, però he pensat que calia aquesta informació. Salut.

     

Publica un comentari a l'entrada

<< Home