bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dimarts, 20 de març del 2007

Espelmes, tambors i urna pel dret de vot de la immigració




Javed Ilias amb el megàfon. Al seu costat, a la primera foto, la diputada per EUiA Mercè Cívit, i a la següent Àngels Tomàs.
L’Associació de Treballadors Pakistanesos (ATP) va fer, el passat diumenge 28, un acte lúdic polític pel dret de vot a les eleccions municipals a la Plaça de Sant Agustí de Barcelona.

Amb una urna i espelmes els pakistanesos van fer palès una necessitat democràtica ineludible, com a persones ciutadanes que treballen i paguen llurs impostos, han de tenir obligacions i per tant drets.

Tanmateix la comunitat pakistanesa, com moltes d’altres, no podrà votar a les properes eleccions municipals.

Com va explicar en Javed Ilias de l’ATP “el vot farà que els polítics i les institucions com l’ajuntament ens facin cas”. Seguí que, al nostre país d’origen, al Pakistan, hem viscut la dictadura i la manca democràtica, som vint mil persones a Catalunya, i molts de nosaltres portem ja quinze anys treballant-hi. Som persones i ciutadans.

EUiA (Mercè Cívit, Àngels Tomàs) i el Grup d’Anim·acció, CCOO amb Ghassan Saliba, UGT, POR, varem recolzar aquest dret de ciutadania.
FMS