bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

diumenge, 8 d’abril del 2007

Esquerra Unida i Alternativa de Montblanc

Esquerra Unida i Alternativa de Montblanc som una organització política i d’esquerres la qual volem que, tu com ciutadà o ciudatana de Montblanc en formis part i participis.

Com:

És molt fàcil. Ara estem preparant les nostres llistes per a les properes eleccions municipals i volem que tu com a ciutadà o ciutadana, ens donis suport ja sigui com persona afiliada, amiga, independent o volant de la coalició de la que a nivell nacional Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) en forma part.

Des d’Esquerra Unida i Alternativa de Montblanc volem que els nostres regidors siguin gent com tu: gent obrera, treballadors/res, joves, gent jubilada o qualsevol persona d’esquerres que en vulgui formar part.

Les nostres metes i objectius no són més que la defensa del poble i de la classe treballadora. Creiem que qui paga és qui te que decidir on van els diners dels impostos. Per això demanarem, si aconseguim representació al municipi, els impostos participatius, perquè el poble mitjançant assemblees ciutadanes digui i decideixi amb propostes seves on han d’anar els diners recaptats.

Defensar un transport públic digne i de qualitat no és un luxe. Per EUiA és una important necessitat.

La defensa de la joventut. Que tinguin més oportunitats envers les seves millores socials i d’oci així com front la precarietat laboral que els espera en els temps que vivim, tanmateix ka impossibilitat de trobar un habitatge digne a les seves necessitats d’independència, són una peça clau en les nostres reivindicacions polítiques i socials.

La qualitat de vida de la gent gran, la millora de les seves pensions i l’eliminació d’impostos per aquest col·lectiu cal que sigui un dret atorgar per llei, i així ho defensarem on calgui.

La millora de la sanitat pública amb un hospital a Montblanc, on hagin serveis de pediatria i de les altres especialitats mèdiques durant les 24hores, ha de ser una realitat i no pas un somni.

Companys i companyes, entre tots podrem canviar o al menys que les nostres reivindicacions com a poble obrer siguin escoltades. Us esperem.

Per contactar amb nosaltres podeu trucar als telèfons
977 86 32 29
677 01 42 16

El nostre correu electrònic és: euia-montblanc@hotmail.com