bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dilluns, 2 d’abril del 2007

Ignasi Fina

L’assemblea de l’Eixample de Barcelona d’Esquerra Unida i Alternativa vol rendir homenatge al nostre company i membre d’aquesta assemblea, Ignasi Fina. Lamentem la seva pèrdua i, per aquest motiu, volem recordar-li amb aquestes línies:

“Ignasi: Volem agrair- te la teva tasca i saviesa que ens has aportat durant tots aquests anys. Volem ser hereus de la teva contribució en les reflexions polítiques a l'assemblea, i volem recordar la teva darrera aportació feta al nostre programa municipal de districte, on vas posar un èmfasi especial en la lluita per la recuperació dels interiors d'illa de l’Eixample. Una lluita per la recuperació d’espais verds al districte com a punts de cohesió social. Un ideari que estarà sempre present entre nosaltres i que sempre has considerat principal per als veïns i veïnes d’aquest districte, com un dels drets principals de convivència. És per això que, volem dir- te que les teves lluites seran les nostres i les teves reivindicacions continuaran sempre entre nosaltres .

Volem donar-te les gràcies per haver estat entre nosaltres, i dir-te que ha estat un plaer i un honor haver compartit amb tu , tant com a company com a regidor, un temps, un barri, una ciutat. Un sentiment que romandrà sempre amb nosaltres.

Fins a sempre company.”


Assemblea de l’Eixample de Barcelona


Sergi Gómez Planella

Coordinador Assamblea EUiA-Eixample

Barcelona, Catalunya