bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dilluns, 30 d’octubre del 2006

Bon ambient




La coalició a Mollet a fet un seguit de debats, xerrades i actes sobre diversos temes com la sanitat, l’educació, les 15 propostes programàtiques d’ICV-EUiA i aquest darrer diumenge de campanya s’ha explicat el programa d’habitatge al parc de Can Borrell on s’han reunit prop de 40 persones, entre elles els presidents de els principals Associacions veïnals.

A l’acte, que ha gaudit d’un temps primaveral, han assistit Josep Torrecillas, candidat número 16 per Barcelona i David Companyon, responsable d’habitatge d’EUiA. Cal remarcar l’alta participació dels assistents amb preguntes i propostes, així com el bon ambient que es respira a tots els actes de la coalició.