bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dissabte, 28 d’octubre del 2006

A les nostres mans

L'acte electoral organitzat ahir per l’Assemblea de Banca, Estalvi i Serveis Financers (SAF) d’EUiA us volem transmetre que estem optimistes sobre com es va desenvolupar. Les persones participants vam ser protagonistes d'una trobada plena d'intervencions i de sintonia.

La candidata Mercè Civit es va posar a la nostra disposició per a que les problemàtiques del nostre sector, i les inquietuds que tenim com a treballadors arribin al Parlament, cosa que és d’agrair en moments que veiem com molts polítics "funcionen" d’esquenes als seus representats.

Aquest oferiment lliga amb la nostra voluntat, com a Assemblea, de ser un instrument d’intervenció i de debat polític al si dels sectors on desenvolupem la nostra activitat laboral i sindical.

Una altra de les opinions compartides va ser que els triomf de les esquerres i més concretament l’ascens (assegurat) de la nostra coalició ICV-EUiA està a les nostres mans.

Cal que tothom es "posi les piles" animant a votar ICV-EUiA als qui ens envolten: amics, companys, familiars.

Creiem que la feina seriosa i compromesa feta fins avui es veurà reflectida de manera favorable en els resultats de la nostra coalició EUiA-ICV i així podrem assegurar la viabilitat d’un Govern més a l’esquerra, d’un GOVERN D’ESQUERRES.