bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dijous, 26 d’octubre del 2006

Reconeixement de tots els drets civils a la comunitat de gais i lesbianes




Pau Gálvez del FAGC, membre d'EUiA –esquerra de la foto–, i d'Eduard Urtasun, d'ICV –dreta–, acompanyaren en roda de premsa al cap de llista per Girona, Joan Boada. ICV-EUiA aposta per la llibertat dels col•lectius de gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals, per defensar els seus drets. Boada, que va fer aquesta defensa, va dir que si CiU guanya no es desenvoluparà el capítol de l'Estatut que parla de l'obligatorietat de promoure la igualtat de les diferents unions estables de parella.

ICV-EUiA promou una educació basada en uns valors no sexistes ni homòfobs.

La coalició promou el reconeixement de tots els drets civils a la comunitat de gais i lesbianes, i vol impulsar una educació «basada en uns valors no sexistes ni homòfobs».

Els gais i lesbianes han de disfrutar dels drets al matrimoni i a l'adopció, així com tenir els mateixos drets laborals i drets fiscals de la resta de parelles. Així mateix, la coalició ICV-EUiA pretén la modificació de la llei de parelles i inclusió en el codi de família d´aquestes parelles.