bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

divendres, 20 d’octubre del 2006

Per a governar bé cal un Govern d’esquerres amb polítiques d’esquerres

Del Míting a Rubí.

Hi ha qui diu “Estimar Catalunya” “Governar bé”. Això difonen els representants de la patronal de les empreses.

Nosaltres, la coalició ICV-EUiA, concretem: Per estimar Catalunya cal defensar a la població treballadora. Per a governar bé cal un Govern d’esquerres. Sí. Venim a guanyar una majoria d’esquerres renovada al Parlament de Catalunya.

Volem una majoria de diputats i diputades d’esquerres al Parlament, per acon-seguir un Govern d’esquerres. Govern que ha d’aprendre de l’experiència d’aquests tres anys.

Un Govern d’esquerres per aplicar polítiques d’esquerres i canviar els models i orientacions privatitzadores i especulatives de CiU.

L’experiència del tripartit ens ha deixat un sabor agre dolç, accentuat per seu trencament.

Hi ha qui considera que no val la pena el vot, que és el mateix una majoria d’esquerres que de dretes, un govern de les esquerres que un de dretes.

El més agre del govern ha sigut que la seva component majoritària (PSC) no s’ha atrevit i no ha pogut canviar de forma important les polítiques de 25 anys de CiU. El govern no ha pogut oposar-se i frenar les noves deslocalitzacions i tancaments d’empreses.

El més dolç és que hi ha hagut progressos en aspectes de Medi Ambient, Habi-tatge, Contra la violència de gènere, més col•laboració amb els Municipis. Hi veiem que lleis ben importants s’han quedat a mig camí. Dóna la casualitat (o no?) que els millors elements s’han impulsat per la gent de la Coalició, com ens pot explicar el cessat conseller Salvador Milà.

Per aquestes raons us animo a aconseguir vots per a l’esquerra d’aquesta ma-joria d’esquerres.

Una millora de la força parlamentaria de la Coalició ICV-EUiA afavoreix que augmenti el pes de qui defensem les polítiques d’esquerres.

Un govern de CiU, o un govern de PSC-CiU, socioconvergent, seria un penós retrocés. Seria certificar que no hi haurien segur polítiques d’esquerres.

Companys, companyes, per l’1 de novembre, demaneu el vot, i voteu, per l’esquerra, per la Coalició ICV-EUiA.