bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dilluns, 16 d’octubre del 2006

Tant s’hi val?

En el show de l’inici de campanya planeja el neguit fruit de la incertesa del sentit del vot de la ciutadania.

En Montilla promet adquirir carisma quan sigui president. En Mas poc més sap que destapar una caixa de llamps i trons filmats de l’esbiaixada gestió tripartida. En Carod-Rovira està a hores baixes prometent-se conseller en cap del cavall guanyador. En Boada, de la Coalició ICV-EUiA a Girona, treu pit i parla de polítiques d’esquerres a complir i de govern d’esquerres.

A l’inici de campanya a Girona es dóna molt a importància a la incorporació de la gent immigrada, “un bé pel país que aporta producció i diversitat”, ben al contrari del que pregonen els mites xenòfobs. Alhora s’alerta de la necessitat de que una gestió d’esquerres ha de ser curosa amb el medi ambient. Al costat de’n Boada, Argemí de Blanes, Xavier de Lloret, Teresa Cairó de Salt, s’hi troba en Lluís Postigo, alcalde de la Llagostera i actual diputat, un dels emblemes de la resistència de la terra a les línies de Molt Alta Tensió; d’altres eren activistes de la Garrotxa sensibilitzats per les plataformes com la de Bracons.

La magnífica muralla gironina és testimoni que per avançar, sia un xic, en polítiques d’esquerres, per a la defensa de la natura de l’asfalt i el totxo, per un canvi a les polítiques d’habitatge, sol, pels drets de la gent immigrada treballadora, es necessita que l’esquerra creixi. Cosa que en el moment electoral vol dir vots per la Coalició ICV-EUiA.

Des d’ICV-EUiA ens estem bregant en la defensa i la necessitat d’un govern d’esquerres.

Des d’EUiA volem que el govern d’esquerres sigui quelcom més que un eslògan electoral, per això lluitem per a polítiques d’esquerres.