bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dilluns, 9 d’octubre del 2006

Calendari 9-30 Octubre

9 octubre

Sabadell, 19h. Centre Cívic barri Gracia, Sala 1
Per la Catalunya dels Drets Socials
David Companyon, presenta Marisol Martínez

11 octubre

L’Hospitalet: Acto solidario con la imigración y por la unidad de la clase obrera. De 20 a 22 en Les Bóviles, Can Vidalet. Intervenen Alfonso Salmeron, Manel Cuevas presenta, Guillermo, poesía, Rony i altres immigrants latinoamericans, cançons.

14 octubre

Barna, 19 h. Eixample. Xerrada- Debat
Contra agressió Israel a Líban i Palestina. Passi pelicula. Alberto Arce, Francesc Matas

15 octubre
24,00 Inici campanya general de la Coalició a Lleida
Josep Mª Encuentra, candidat; David Companyon...

24,00 Enganxada de cartells a Girona
ddd

17 octubre, Barcelona, Gràcia, tarda. Tenderet electoral i enganxada cartells

18 octubre, UAB, Acte Joves EUiA; amb Fran Sánchez, Laia Ortiz, Jimenez Villarejo, Jordi Miralles, Joan Saura.
Terrassa, 10 hores; Acte

...

1 Comments:

  • At 13:37, Blogger francesc matas salla said…

    Dimecres 11 vaig assistir al acte d’EUiA sobre la immigració a L’Hospitalet. Em van convidar amics del barri, uns d’ells Guillermo, immigrant xilè. L’acte, amb unes 90 persones, va ser emotiu, amb recit de poesies de Neruda, amb cançons de Víctor Jara cantades amb molta emoció per una jove del allargassat país. I altres cantants llatinoamericans ens van delectar, un d’ells va ser el “Indio Metropolitano”.
    En Manel Cuevas va fer les presentacions i emmarcar políticament les actuacions. I en Alfonso Salmerón, va desgranar com i per què EUiA dona suport a la lluita i la organització dels immigrants pels seus drets. Crec que tothom va quedar convençut de que els immigrants han de tenir dret a votar. En acabar companys i companyes peruans que no van poder arribar a temps al acte i altres del barri comentaven si no podem fer un dinar o sopar d’”intercamvi cultural” i així provaríem els plats típics respectius. Una bona forma de conèixer-nos la gent, fer caure barreres i també organitzar-nos millor. Com es veu, tot es començar.
    Alfons

     

Publica un comentari a l'entrada

<< Home