bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dilluns, 9 d’octubre del 2006

Carta de Francesc Matas

Company, companya,

Enguany l’acord de Coalició ICV-EUiA per a les eleccions autonòmiques de l’1 de novembre i municipals de maig de 2007, es pronuncia amb claredat per aconseguir un nou govern de les esquerres, i rebutja enteses amb CiU. Per la nostra Coalició els drets socials són bàsics, com l’accés a l’habitatge que volem que sigui la primera de les prioritats.

El tarannà d’EUiA dins la campanya electoral de la Coalició s’expressa amb el lema de “Sempre a l’esquerra”, que volem fer arribar al jovent i a la gent treballadora que ens envolta.

Com a representant de la Llista Quarta d’EUiA, i en nom del Partit Obrer Revolucionari (POR), et proposo un compromís ferm amb el teu vot a la Coalició ICV-EUiA, així com la participació activa en els actes i mobilitzacions previs a l’1 de novembre.

Et demano, la teva col·laboració per fer créixer EUiA, la Coalició, els vots, per que augmentin els nous i noves parlamentàries i, és clar, que les polítiques del nou govern vagin “Sempre a l’esquerra”, per afavorir a la gent treballadora.

Volem arribar a nous amics i amigues. Tanmateix, el teu vot a la Coalició ICV-EUiA, ens agradaria que es transformés en un vot que aporti compromís, que ens ajudi a consolidar el “Sempre a l’esquerra”, acompanyant el vot amb l’afiliació a EUiA i amb la subscripció a L’Aurora.

Amb salutacions fraternals, d’esquerres i socialistes,

Francesc Matas Salla



Barcelona, a 1 d’octubre de 2006.



Web Http://www.netpor.org
Correu electrònic: por@netpor.org