bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dijous, 12 d’octubre del 2006

Govern d’esquerres

El lema de la Coalició ICV-EUiA, “Govern d’esquerres”, és una proposta adient a la preocupació de bona part dels i les votants de l’esquerra treballadora.

El govern tripartit de la Generalitat, catalanista i d’esquerres, no ha estat a l’altura de les necessitats treballadores. Això significa que aquestes eleccions poden ser un moment per a corregir el predomini de la empremta social liberal que comporta el lideratge del PSC.

És palès que a Catalunya es necessita un govern de les esquerres amb polítiques d’esquerra. Val a dir que no volem ni un govern PSC-CiU, ni CiU-PSC, ni tampoc CiU-ERC. Governs de certes esquerres amb la dreta catalana empitjorarien greument els trets neoliberals del PSC heretats de CiU. Amb la dreta al govern anul•larien la possibilitat que lleis com les de l’habitatge o les de contra la violència masclista, representessin un progrés que millorés quelcom bàsic per a la joventut treballadora i per als drets de les dones.

Per a determinar i pressionar en bon sentit treballador ens cal enfortir amb el vot, i amb l’afiliació, a l’esquerra dels parlamentaris d’esquerres, a EUiA, a la Coalició ICV-EUiA.