bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dilluns, 16 d’octubre del 2006

L’Homenatge a les dones assassinades i cacerolada per l’habitatge digne

Com som al tercer dilluns del mes hi ha la concentració de la Plataforma contra les violències de gènere a la Plaça de Sant Jaume. Aquesta vegada ha coincidit amb la concentració de l’Assemblea per un habitatge digne.

El jovent per l’habitatge digne ocupava tot el centre de la plaça, i amb molt de respecte i solidaritat, ha acordat amb les dones esperar una estona en silenci mentre es desenvolupava la concentració en homenatge a les dones assassinades del mes. Una jove ha llegit un vers. També s’ha anunciat el Fòrum contra la violència de gènere, es farà el 24 i 25 de novembre, a la Casa Francesca Bonmaison; el Fòrum conclourà a la concentració del 25 de novembre.

La cacerolada per l’habitatge digne ha omplert de xiroia tot l’espai.

Tanmateix el tripartit s’ha quedat sense que el Parlament aprovés les lleis contra la violència masclista i sobre l’habitatge, víctimes ambdues de la ruptura, amb la satisfacció dels poders dominants que no veien pas amb bons ulls cap de les dues lleis.

Un altre motiu per a votar a la coalició ICV-EUiA, doncs aquestes lleis poden quedar apartades, o ben edulcorades, en el cas de que s’instaurés un govern de CiU, o del PSC amb aliança amb CiU.