bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

diumenge, 29 d’octubre del 2006

Sant Andreu del Palomar




Més de 60 assistents van participar en la xerrada-debat que es va fer al Museu de La Maquinista (antiga fàbrica emblemàtica del moviment obrer barceloní) el dissabte 28 d’octubre, en un barri que prové d'un poblet d'existència milenària.

Les propostes de la coalició van ser desgranades per Dolors Camats, candidata número 2 per Barcelona, el regidor de l’Ajuntament de Barcelona, Eugeni Forradelles i David Companyon que va fer un balanç de la política d’habitatge feta des del govern d’esquerres i les propostes d’ICV-EUiA.

L’acte va fer-se precedit d’un concert en el Parc on s’ubica el museu i una castanyada popular.