bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dilluns, 30 d’octubre del 2006

Valia la pena

El dijous, 26 de octubre, l’assemblea de mitjans de comunicació d’EUiA va organitzar un dinar de treballadors de TV3 amb el diputat i coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles. En el dinar hi van participar treballadors de TV3, d’EUiA, i simpatitzants d’ICV i del PSC.

Els assistents coincidirem en què valia la pena haver celebrat aquest dinar amb un diputat d’esquerres com en Jordi Miralles. Doncs EUiA és capaç de fer el seu to de campanya amb la mobilització del “Sempre a l’esquerra”, i es una component cabdal perquè el lema de la coalició sigui “Govern d’esquerres”. Va anar molt bé que escoltar les opinions que tenim els treballadors sobre la gestió i el funcionament de la TV i poder conèixer de primera ma les propostes i opinió de Jordi Miralles sobre la propera legislatura.

El vespre, en una celebració de comiat de l’anterior president del comitè d’empresa, el tema de conversa era el dinar amb el diputat Jordi Miralles.

Hi havia un interès manifest pel dinar i una complicitat política amb les opinions. El bon gust de la trobada ens porta a la conclusió que cal repetir-les. Aquesta continuïtat farà possible que en Jordi Miralles es converteixi amb el diputat de referència del comitè d’empresa, que la seva influència sigui més ampla entre els treballadors i entre la redacció dels informatius, i fer créixer l’organització d’EUiA.

Reinald