bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dimarts, 19 de desembre del 2006

Salvem Can Ricart

Des d’EUiA ens veiem obligats a acatar els imperatius legals del desallotjament de Can Ricart, per part dels Mossos d’Esquadra, comandats des de la Conselleria d’Interior de la Generalitat.

Endemés fins i tot EUiA va votar en el seu moment el Pla d’ordenació @21 a l’Ajuntament.

Tanmateix em plau i estem orgullosos que la nostra gent formi part ben activament i recolzi les posicions, accions i mobilitzacions, per part de la FAVB (Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona), i de la Plataforma veïnal del Poble Nou Salvem Can Ricart.

Això vol dir, clar i català, que no estem pas d’acord amb el desallotjament i l’enderrocament, doncs recolzem l’ús públic de Can Ricart pel lleure popular del barri.

Val a dir que hem vist amb simpatia l’okupació de Can Ricart pels artistes expulsats de la Makabra. En canvi ens dol, amb preocupació, que els caps de la nostra Coalició ICV-EUiA es vegin obligats a actuar repressivament contra la gent jove i el veïnat, per complir amb una llei que afavoreix a un poderós propietari, pel cas marquès, i que perjudica a centenars i milers de joves i veïns.

Convé que l’Ajuntament i la Generalitat, cadascú amb la seva responsabilitat, obrin vies de diàleg amb la Plataforma veïnal, amb la FAVB, i amb els joves artistes okupes, perquè el “bon rotllo” esmentat pel conseller d’Interior no es quedi amb el marquès i sigui compartit i sentit pels afectats populars.

FMS