bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dissabte, 18 de novembre del 2006

La Fundació Andreu Nin s’adhereix al Manifest per la retirada del Projecte de Llei de la memòria del govern espanyol




Carta tramesa a la trobada estatal de representants d’Entitats de recuperació de la memòria històrica i democràtica al Museu d’Història de Catalunya a Barcelona.


----- Original Message -----
From: agustinmaraver
To: coordinadoramh@gmail.com
Sent: Saturday, November 18, 2006 10:12 AM
Subject: Adhesión Fundación Andreu Nin

Estimados compañeros y compañeras,

La Fundación Andreu Nin decidió en su pasada reunión de socios y colaboradores del pasado 24 de octubre en Madrid sumarse a la campaña por una ley antifranquista de la memoria histórica que incluya la anulación de los juicios del franquismo.

En este sentido, queremos adherirnos al Manifiesto por la retirada del Proyecto de Ley de la memoria del Gobierno.

Un afectuoso saludo,

Agustin Maraver
Fundación Andreu Nin

agustinmaraver@telefonica.net
poum@fundanin.org


PD. tenemos noticia de que nuestros compañeros de la Fundació Andreu Nin de Catalunya estarán presentes en la reunión de hoy y que añadirán también su firma al Manifiesto. Aunque organizaciones hermanas, la Fundación Andreu Nin y la Fundació Andreu Nin de Catalunya tienen cada una su personalidad jurídica.