bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dilluns, 30 d’octubre del 2006

Fins dimecres 1 cal guanyar vot a vot




Eugeni i Maite amb Gaspar Llamazares en el míting de Granollers.






L’acte central de la comarca del Vallés Oriental, a Granollers, va ser un nou èxit de la coalició amb gairebé 250 persones, amb un sopar piscolabis després.

Gaspar Llamazares expressà la importància fa tres anys del tripartit en el gir a l’estat desallotjant al PP del govern. Ara continuar aquesta tasca i polítiques cap a l’esquerra també te una vessant primordial estatal, per evitar que Zapatero i el PSOE puguin pactar amb CiU i PNV, i no pugui haver-hi més lleis com la contrareforma Fiscal (6.000.000 Milions d’euros per les rendes més elevades), superàvit en els Pressupostos Generals de l’estat (3.000.000 Milions d’euros), derivació dels fruits de les cotitzacions de la gent assalariada (entre ella la gran aportació d ela immigració) a descompte d’impostos a les grans empreses.

Vàries mestres i gent del moviment veïnal, com de l‘Associació de Veïns i Veïnes de les Torres, van transmetre al líder d’Izquierda Unida l’agraïment per a participar a l’acte com orador, i asseguraren que el vot es per ICV-EUiA. Jordi Miralles va insistir que fins dimecres 1 cal guanyar vot a vot a les empreses, per a reforçar el progrés de la Coalició, i de la proposta de Govern d’esquerres, enfront de la socioconvergència.