bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dimarts, 31 d’octubre del 2006

El vot més útil i segur és a ICV-EUiA


Des de l’esquerra, Josep Ma Encuentra, Laura Salamero, Gaspar Llamazares, Francesc Pané, a Lleida.



Josep Ma Encuentra, és el primer candidat d’EUiA a la llista de la coalició a Lleida.

La Coalició ICV-EUiA a Lleida ha comptat amb el suport del líder d’Izquierda Unida. Gaspar Llamazares ha senyalat la necessitat de reeditar un govern catalanista i d’esquerres amb una ICV-EUiA més forta i decisiva.

El coordinador general d’IU ha insistit que “el vot més útil i segur és a ICV-EUiA”, doncs altres formacions que demanen un vot útil sí dubten programàticament, perquè no saben si es troben a l’esquerra o al liberalisme, i tampoc tenen clara la política d’aliances, perquè no saben si volen governar amb les esquerres o amb les dretes.