bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dimecres, 29 de novembre del 2006

La Investidura a President

Hem defensat i recolzat el vot d’EUiA per la Investidura de José Montilla a president de la Generalitat de Catalunya. Montilla era el candidat de la majoria parlamentària de les esquerres. És també un vot per un govern de les esquerres, ara anomenat govern d’Entesa Nacional pel progrés.

Alhora aquesta Investidura de Montilla del PSC, impedeix que sigui president i pugui formar govern el candidat de CiU i de la dreta catalana Artur Mas.

Ara cal que les mesures siguin àgils i concretes, en el sentit d’un vot que ha penalitzat al PSC i a ERC, i ha incrementat l’esquerra del tripartit, a la Coalició ICV-EUiA (recolzada per les EPM).

Per tant s’ha de notar a l’accés a l’habitatge, a la precarietat laboral i a les deslocalitzacions.