bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

diumenge, 2 de març del 2008

Tres Torres de Granollers

Al Centre Cívic Tres Torres de Ganollers, va tenir lloc el dijous per la tarda l’acte electoral de la coalició ICV-EUiA, amb les intervencions d’Àngels Tomás (EUiA) (3a a l'esquerra foto) i Lali Vintró (ICV) (2a a l'esquerra foto), fent d’amfitrió el company Eugeni Fernández (dreta foto). Eugeni és el president de l’Associació de Veïns del barri de Tres Torres, amb seu en aquest mateix centre.

Es van anar desgranant les polítiques de gènere i es va informar de l’entrega aquell mateix dia de les 2.300 autoinculpacions dins la campanya per l’avortament lliure i gratuït.

L’Àngels va recordar a l’auditori que la coalició te propostes de reforma de la Constitució en un sentit republicà i per això defensem el dret dels pobles i rebutgem la llei de partits que retalla llibertats ara a Euskadi.

En l’apartat de propostes mediambientals va recordar el posicionament que EUiA i la coalició a Granollers te en contra del Quart cinturó, així com la defensa del soterrament de la Ronda Nord. Tots i totes les presents varen assentir amb el cap.

Vota ICV-EUiA