bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dijous, 21 de febrer del 2008

Barcelona amb Egunkaria

Martxelo Otamendi en el centro, a su izquierda Àngels Tomás.


Sota el lema 5 anys sense Egunkaria, No oblidem. No al judici. I responent a la crida de la Plataforma per Egunkaria, mes de 300 persones s’han aplegat a la Plaça Sant Jaume per mostrar la seva solidaritat amb el diari Egunkaria , coincidint amb la convocatòria a diverses localitats d’Euskadi per ser l’aniversari del tancament d’aquest periòdic.

Una bona presència de gent d’EUiA ha fet palesa la seva solidaritat, encapçalant la delegació en Francesc Matas i Angels Tomás, de la Permanent i de la Comissió Nacional respectivament d’EUiA. També ha volgut mostrar la seva solidaritat l’actriu i amiga Carme Sansa.

Martxelo Otamendi, director del diari reprimit, acusat alhora de formar part d’ETA i del terrorisme, ha clos l’acte explicant la situació, doncs l’orientació que imprimeix la judicatura i el govern estatal al judici els encamina cap a la presó, donant les gràcies al poble català alhora que fent-nos saber que quan hi hagi el judici ens tornaran a demanar ajut.

Pel matí Martxelo Otamendi va ser entrevistar-se en el Parlament de Catalunya amb el Grup parlamentari d’ICV-EUiA, on va rebre la seva solidaritat i disposició a mobilitzar la societat catalana.

El dret d’informació és una llibertat fonamental que està conculcada amb el tancament i acusacions no provades a Egunkaria (la judicatura es mou per acumulació circumstancial d’indicis), als seus treballadors i directius.

1 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home