bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dimecres, 20 de febrer del 2008

EUiA Rubí a la Seat.

Ahir va haver una concentració davant les portes de SEAT Martorell, al migdia, convocada pel comitè de solidaritat amb el acomiadats/des de SEAT, per reforçar la pressió en favor de la readmissió de les 60 persones que continuen fora de l’empresa i amb solidaritat amb els dos treballadors que continuen en vaga de fam.

Amb integrants de diversos col·lectius, per part d’EUiA va participar una bona representació de l’Assemblea de Rubí, encapçalada pel seu coordinador Martin Pretel, així com la companya Angels Tomás, del Consell Nacional d’EUiA i candidata de la coalició ICV-EUiA en les properes eleccions. La delegació va conversar amb el vaguistes de fam per reiterar-los un altre cop més la nostra solidaritat en la seva justa lluita per la readmissió.


En la fotografia, companys de Rubí durant la concentració. A.T.

Nota d’avui dimecres 20. Els vaguistes de fam han anunciat que, després de quinze dies, finalitzen la vaga, davant la informació que l’empresa i sindicats es comprometen a readmetre a treballadors acomiadats pendents de readmissió.