bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

divendres, 31 d’agost del 2007

Salvem Montserrat!

Els amics del GIC (Grup d’Independents de Collbató) ens han fet arribar la recollida de signatures electròniques que diverses entitats han endegat, després de l’èxit obtingut amb la recollida, entre els veïns del poble, de 1.200 al·legacions presentades en temps i forma a l’ajuntament contra l’ampliació del polígon industrial,.

L’oposició a l’ampliació de la zona industrial ha anat guanyant terreny. D’aquesta reivindicació va fer-ne bandera el GIC durant la campanya electoral, obtenint 444 vots. Les al·legacions aconseguides ara quasi tripliquen els resultats electorals.

Si vols conèixer més en detall el que hi ha sobre la taula i si vols fer pressió per aturar l’ampliació de la zona industrial, clicka l’enllaç i adhereix-te al manifest.

http://www.infomontserrat.com/salvemmontserrat