bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dijous, 21 de desembre del 2006

A favor de l’autodeterminació

Les mobilitzacions “a favor de l’autodeterminació, condicions democràtiques” convocades pel Moviment pro Amnistia, s’han desenvolupat a un munt de poblacions basques, com una nova expressió popular massiva del què es vol per aquelles terres.

Malgrat la prohibició del jutge de l’Audiència Nacional, Baltasar Garzón, la ciutadania basca opta per participar, mantenir la iniciativa, i no deixar cap dubte de que volen el dret de decidir.

Aquest acompanyament popular pel procés de pau, és si més no la millor garantia perquè el govern de l’estat deixi de mirar al PP, i es posi amb fets a respondre als tres anys i mig sense morts per part d’ETA.

Al País Basc es necessita el dret democràtic a decidir i l’amnistia. A Catalunya defensem el dret de la població basca a aconseguir-ho.