bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dimecres, 5 de novembre del 2008

En defensa de l'ocupació i de la indústria!

Tots i totes a la manifestació avui dimecres 5 de novembre

En defensa de l'ocupació i de la indústria!

Dia: 5 de novembre – 18 hores.
Lloc: a la cruïlla del Passeig de Gràcia amb Ronda Sant Pere de Barcelona (finalització a l’avinguda de la Catedral).

Davant els expedients de regulació d’ocupació que estan presentat empreses de molts sectors especialment en el sector industrial, però no sols (Nissan, Seat, Frigo, HEWLETT PACKARD, FREUDENBERG, EUROSIT, TYCO, T-Systems,..) així com els tancaments que s’estan succeint , cal fer sentir amb força que no volem que la crisi la pagui la classe treballadora. La crisi que la pagui qui l'ha generat!!!

Fem una crida a donar suport i a participar en la manifestació que per respondre a aquesta situació convoquen els sindicats CCOO i UGT el proper dimecres, en defensa de l’ocupació i de la industria.

La participació a de ser del conjunt de la classe treballadora independentment del sector productiu o de serveis al que pertanyi. Cal deixar clar als empresaris que això No! I així, menys! I cal pressionar les administracions perquè no acceptin EROs ni tancaments d’empreses.

També cal donar suport a les empreses que estan immerses ara mateix ja en conflictes i que seran presents a la manifestació reclamant les seves reivindicacions.

Cal omplir el centre de Barcelona, per això, dimecres 5 de novembre, totes i tots a la manifestació!!!!

Fes córrer la notícia! ----------à Passa-ho!!!