bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dimarts, 4 de novembre del 2008

Cynthia McKinney agraeix a Noam Chomsky

Fred Vitale

Cynthia McKinney ha expressat el seu agraïment al suport del Professor Noam Chomsky, lingüista notable a l’Institut Tecnològic de Massachusetts. En alguns mails privats entre els que donen suport a la campanya de McKinney, el respectat crític social va apuntar que va votar pel Green Party al 2004, i que seguiria votant pel mateix partit el proper dimarts. “Trobo molt gratificant que la nostra campanya s’hagi guanyat el suport i el vot d’un pensador i reconegut crític de la política exterior del nostre país, tant eminent.” va dir McKinney, candidata a la Presidència dels Estats Units pel Green Party.

“Comparteixo l’anàlisis del Professor Chomsky que el nostre vot com millor el podem invertir és en crear una institució la qual sobrevisqui els resultats ajustats del proper dimarts”.