bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dilluns, 26 de maig del 2008

Lo riu es vida a Amposta

lo riu es vida [mailto:loriuesvida@gmail.com]
Enviado el: domingo, 25 de mayo de 2008 14:00
Para: loriuesvida@gmail.org
Asunto: enhorabona! pde

Benvolguts, benvolgudes,

Des de la Plataforma en Defensa de l'Ebre volem agrair la participació i implicació de la vostra entitat, associació o plataforma en la lluita per la defensa de l'Ebre.

A continuació us enviem el text d'enhorabona i reconeixement que hem publicat al setmanari "La veu de l'Ebre" amb la relació de les diferents entitats, associacions i plataformes que vau donar suport i que us vau adheir a la manifestació.

Des de l'organització de la Manifestació d'aquest passat diumenge 18 de maig a Amposta, volem donar l'enhorabona a tots els ebrencs i ebrenques que hi han participat, als col·lectius de Catalunya, Aragó, País València i de la resta de l'estat espanyol que han assistit o ens han donat el seu suport , al col·lectiu d'artistes de les Terres de l'Ebre que han contribuït a fer d'aquest reivindicació una festa, al món científic per la seua presència donant suport al posicionament contra el transvasament a Barcelona de la PDE i en general a totes i cada una de les persones que han participat desinteressadament en aquest acte contribuint amb el seu granet de sorra a que la veu de les Terres de l'Ebre en contra del transvasament, siga tinguda en compte pels governs autonòmic i estatal.

Una abraçada

ester baiges miró

pde