bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

divendres, 30 de maig del 2008

Citacions a les autoinculpades pel dret d’avortament


Continuen citant a declarar!

Dret a l’avortament lliure i gratuït.

La campanya política de suport a les dones que estaven sent cridades a declarar per haver avortat i l’assetjament a les clíniques de reproducció sexual expressada amb el lliurament d’autoinculpacions en diferents jutjats (més de 5000 a Catalunya i unes 15000 en el conjunt de l’estat) continua, doncs la titular d’un jutjat de Tarragona va decidir encausar tothom que es va autoinculpar.

El 26 d’abril en la mobilització de suport a les dones de Tarragona es va fer el lliurament d’una segona remesa d’instàncies de dones i homes de diversos indrets de Catalunya. Són aquestes persones les que estan sent citades i entre elles es troba la nostra companya d’EUiA, Conxa Tomás, que per ser veïna de Gràcia, ha d’anar al jutjat de Barcelona (Lluís Companys) el dia 17 de juny a les 11,15h.

La Campanya pel Dret d’Avortament lliure i gratuït, de la que es integrant Esquerra Unida i Alternativa ens ha comentat que totes les citacions han sortit del mateix jutjat, el núm. 6 de Tarragona.

Cal continuar lluitant i mobilitzant-nos fins aconseguir la despenalització total de l'avortament i que puguin fer-se en la xarxa pública de salut, sense entrebancs.