bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

diumenge, 2 de març del 2008

A Torrelles preocupa l’abstenció

Divendres 29, acte de la coalició ICV-EUiA a Torrelles de Llobregat, amb l’assistència de 21 persones.

Com a ponents, Àngel Merino, ex-alcalde de Sant Feliu de Llobregat i membre d’ICV, amb Francesc Matas, responsable de Solidaritat i Pau d’EUiA i de la permanent federal d’IU.

El contacte amb les persones assistents va ser molt directe i planer, desgranant els principals punts forts del programa electoral i explicant el per què ens concentrem en ells. Un aspecte que va ser explicat i valorat és precisament la forma democràtica en que aquests punts s’han ordenat i concentrat, amb una gran participació de l’afiliació.

En el torn de les preguntes i intervencions del públic el que més preocupava és l’abstenció que es detecta entre gent d’esquerra i l’anomenat “vot útil” cap el PSC. Per tant, la necessitat de capgirar aquesta situació. Si ICV-EUiA, junt amb IU, aconseguim mobilitzar l’electorat d’esquerres podem obtenir un bon resultat i condicionar el PSOE per l’esquerra.

ICV-EUiA-IU no volen pas de cap manera que els vots de la gent treballadora, els vots de les esquerres, serveixin per aplicar polítiques de dreta. La clau: Majoria parlamentària d’esquerres, amb més força d’ ICV-EUiA-IU, per fer polítiques d’esquerres.

Vota ICV-EUiA