bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

diumenge, 11 de novembre del 2007

Solidaritat amb el poble pakistanès front al cop d’Estat de Musharaf

Associació de Treballadors Pakistanesos de Catalunya

Democràcia, si!

Dictadura militar, no!

Para responder a la represión que se está dando en Pakistán a raíz del golpe de estado militar encabezado por Musharaf, la Associació del Treballadors Pakistanesos de Catalunya, junto con otras asociaciones paquistaníes convocamos una movilización de rechazo a la dictadura miliar y en favor de la democracia, a la que te pedíamos des apoyo, suscribiendo el manifiesto propuesto y participando tu asociación en la concentración que está convocada


Sábado, día 17 de noviembre, a las 18h. (6 de la tarde)

Lugar: Plaça Sant Jaume, Barcelona.


Confirma tu apoyo enviando e-mail a esta dirección

atp20042@hotmail.com

Saludos, desde la Associació de Treballadors Pakistanesos de Catalunya.

Tel. de contacto: 654121302 Javed Ilyas

_____________________________________________

Manifest de suport front el cop d’estat al Pakistan

Democràcia, si!

Dictadura militar, no!

Fa uns dies els militars pakistanesos a les ordres de Musharaf han cancel·lat totes les llibertats i drets del ciutadans i han suspès la constitució, alhora que destituïen il·legalment del seu càrrec diversos magistrats del Tribunal Suprem.

Milers d’advocats varen sortir al carrer a manifestar-se en favor del poble, en defensa de la constitució i de la llibertat del sistema judicial que està sent greument atacat. Arrel d’això el 25% dels advocats del Pakistan estan empresonats, patint tortures molts d’ells.

D’altra banda, mentre la repressió s’estén, el govern militar, per a poder dur a terme la seva política, està permetent l’actuació d’alguns polítics que actuen com a titelles. Mentre els polítics que no son d’acord amb els militars son expulsats del país.

La població del Pakistan és de 150 milions de persones. El 40% de la població viu sota el sostre de la pobresa. Un treballador per 8 hores de feina guanya 2 dòlars, mentre un kilo de carn de xai costa 3dòlars. De tot el pressupost del Pakistan, el 57% està destinat al manteniment de l’exèrcit i el 27% és per a devolució de crèdits de deute externa, i sols el 13% està destinat al poble.

Per tot això MANIFESTEM el nostre rebuig a la manca de llibertats que estan patint ara, amb més intensitat al Pakistan, ens solidaritzem amb la lluita en favor de la democràcia que està desenvolupant, alhora que EXIGIM la llibertat dels advocats i de tots els presos polítics empresonats, la retirada de l’estat d’excepció i al restabliment de tots els drets constitucionals per al conjunt de la població pakistanesa.

Barcelona, 17 novembre 2007