bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dissabte, 3 de novembre del 2007

Mil membres d'EUiA donen suport a la candidatura de Llamazares...

D’El Punt diari

J. F.. Barcelona

Un miler de signatures de membres d'Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) «i el seu entorn» han signat en suport del coordinador general d'Izquierda Unida (IU), Gaspar Llamazares, amb vista a les primàries de la formació comunista per escollir candidat per a la presidència del govern espanyol. Aquest suport significa més d'un terç del total a l'Estat espanyol.

Entre els signants figuren els càrrecs públics més rellevants d'EUiA, com el secretari tercer de la mesa del Parlament i vicepresident parlamentari d'ICV-EUiA, Jordi Miralles; la portaveu adjunta d'EUiA, Mercè Civit; el senador Joan Josep Nuet, i els directors generals de Medi Natural, Joan Pallisé, i de Relacions Institucionals, Fèlix Alonso.

En la llista d'adhesions s'han afegit també els membres de la direcció del Partit de l'Esquerra Europea, Toni Barbarà i Àngels Tomàs, i els membres de EUiA que formen part de la presidència i de la permanent d'IU, Ramon Luque, Francesc Matas i Marià Pere.

Els alcaldes i el 90% dels regidors de EUiA també han donat el seu suport a Llamazares, a més de 200 sindicalistes de diversos sectors i sindicats, entre els quals hi ha el secretari general de la construcció de CCOO de Catalunya, Miguel Peláez; L'exfiscal anticorrupció Carlos Jiménez Villarejo i l'actriu Carme Sansa també figuren entre els signants.