bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dimecres, 24 d’octubre del 2007

Solidaritat a la noia agredida i a la comunitat equatoriana

A Eduard

A Campanyes SOS Racisme

A SOS Racisme Catalunya

Companys, companyes, equatorians,

EUiA considerem inalienables els drets civils i cívics de totes les persones. Per tant és intolerable les agressions a les dones, i molt menys pot ser eximent el fet que siguin equatorianes, ni d’altres conrades, ni perpetrades sota estats etílics.

Des d’Esquerra Unida i Alternativa estem compromesos amb la igualtat social i democràtica de totes les persones treballadores, vinguin de més a prop o més lluny.

Aportem la nostra solidaritat a la noia agredida i a la comunitat equatoriana. Fem palès la nostra adhesió a la Concentració “Lluitem contra el racisme”.

Francesc Matas Salla, en nom d'Esquerra Unida i Alternativa


De: campanyes [mailto:campanyes@sosracisme.org]
Enviado el: martes, 23 de octubre de 2007 17:24
Asunto: DEMANEM LA VOSTRA ADHESIÓ

Companys i companyes,

Davant la brutal agessió racista cap a una menor equatoriana a un vagó dels Ferrocarrils Catalans el passat 7 d'octubre, us fem a mans un manifest impulsat per l'Associació d'Equatorians de Catalunya, la Federación de asociaciones de ecuatorianos i SOS Racisme-Catalunya amb la voluntat de que aquest sigui el màxim d'unitaria i amplia. Per tant, us demanem a tots: entitats i particulars la vostra adhesió.

També us convoquem a la concentració unitaria que tindrà lloc el proper dijous 25 d'octubre a les 19:30 hores sota el lema "Lluitem contra el racisme". A la concentració es llegirà el manifest.

Us adjuntem el manifest i l'octaveta. Demanem la màxima difusió.

SOS Racisme-Catalunya -Tel. 93 301 05 97