bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dimarts, 12 de juny del 2007

Llibertat Arnaldo Otegi

Llibertat Arnaldo Otegi

Derogació de la Llei de partits polítics

Expressem el nostre rebuig per la detenció i empresonament d’Arnaldo Otegi, portaveu i negociador de Batasuna.

La Judicatura des del Tribunal Suprem i el govern estatal posen llenya al foc, amb nous obstacles que dificulten i allunyen les possibilitats i les condicions mínimes per un procés de pau.

El diàleg i la negociació al País Basc sense exclusions és el que cal, en comptes de repressió, il·legalitzacions, d’emprar els presos com hostatges, i de bombes.

La repressió i limitació de la llibertat d’expressió i associació a opcions polítiques diferenciades, encara que siguin independentistes i revolucionàries, fins i tot malgrat com Batasuna actuen en la pràctica de forma pacífica i acaten la vigent democràcia monàrquica, és una política pròpia d’actuacions i legislacions d’excepció, de règims dictatorials.

El govern de Zapatero adopta la política exigida pel PP de Rajoy, en comptes de mobilitzar a la ciutadania per les llibertats democràtiques, el diàleg i el procés de pau a Euskadi.

11 de juny de 2007

POR – Quarta Internacional