bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dimecres, 30 de maig del 2007

Al Vè Congrès Nacional del Bloco d’Esquerda de Portugal

Benvolguts companys i companyes

Agraïm la invitació que ens heu fet per a participar en la Ve Convenció Nacional de la vostra organització.

Formen part de la mateixa Europa i fins i tot de la mateixa península. Esquerra Unida i Alternativa som una formació política i alhora un moviment polític i social i, com vosaltres, formem part del Partit de l’Esquerra Europea (PEE), fins i tot participem alhora a la Conferència de l’esquerra europea anticapitalista. En el PEE, on ens trobem i coincidim en la lluita per una Europa social i d’esquerres front les polítiques neoliberals i privatitzadores (l’Estratègia de Lisboa), i també coincidim amb la proposta del Partit de l’Esquerra Europea com un espai molt obert i plural on puguin trobar-se les diverses organitzacions polítiques de l’esquerra transformadora a nivell europeu.

Des d’Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya hem seguit amb atenció la vostra lluita i molt especialment el paper principal que el Bloco va jugar en la lluita pel referèndum sobre la despenalització de l’avortament a Portugal.

Us desitgem molt bon treball en aquesta Convenció que seguirem atentament i treballarem per a continuar trobant-nos i estrenyent lligams entre les nostres dues organitzacions.

Salut i bona feina.

Per Esquerra Unida i Alternativa (EUiA)

Antonio Barbarà - Responsable d'Internacional d'EUiA i membre de l’ExBoard EL

Àngels Tomás – membre de l’Ex-Board EL

Barcelona, 30 de maig de 2007

À 5ª Convenção Nacional do Bloco de Esquerda

Caros companheiros e companheiras

Agradecemos o convite que nos fizeram para participar na Vª Convenção Nacional da vossa organização.

Formamos parte da mesma Europae até da mesma península.

Esquerra Unida i Alternativa é uma formação política e ao mesmo tempo um movimento político e social e, como vocês, formamos parte do Partido da Esquerda Europeia (PEE), até participamos ao mesmo tempo na Conferência da esquerda europeia anticapitalista. No PEE, onde nos encontramos e coincidimos na luta por uma Europa social e de esquerda frente às políticas neoliberais e privatizadoras (A Estratégia de Lisboa), e também coincidimos com a proposta do Partido da Esquerda Europeia como um espaço muito aberto e plural onde possam encontrar-se as diversas organizações políticas da esquerda transformadora a nível europeu.

Desde a Esquerra Unida i Alternativa de Catalunha seguímos com atenção a vossa luta e muito especialmente o papel principal que o Bloco desempenhou na luta pelo referendo sobre a despenalização do aborto em Portugal.

Desejamo-vos muito bom trabalho nesta Convenção que, seguiremos atentamente e trabalharemos para continuar encontrando-nos e aproximando laços entre as nossas duas organizações.

Saudações e bom trabalho

Pela Esquerra Unida i Alternativa (EUiA)

Antoni Barberà - Responsável da Internacional da EUiA e membro da Ex-Board EL

Àngels Tomàs - Comissão Nacional da EUiA e membro da Ex-Board EL