bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dilluns, 28 de maig del 2007

Per sentir i transmetre la veu del poble

Una gran expectativa, una forta campanya i bons suports, encara uns importants vots que no han donat un regidor, però hem sembrat una llavor que arrelarà entre la gent jove i treballadora montblanquina. Per això no creiem que sigui una derrota política, doncs el fet que ens presentàvem per primer any ha sigut, suposem, uns dels motius de la reacció de la ciutadania, el mateix que l’abstenció i la quantitat de paperetes en blanc i nules que han hagut a cada taula electoral.

Des d’esquerra unida i alternativa de Montblanc volem ser positius, i creiem que encara que no tinguem representació municipal hem aconseguit que alguns ciutadans confiïn en el nostre projecte polític i seguirem treballant per que això creixi en futurs comicis electorals. Treballarem dur i des d'on creiem que es te que fer política que no es més que a ran de carrer, per sentir la veu del poble i transmetre així les seves inquietuds.

Des d’EUiA de Montblanc donem les gracies a tota la ciutadania que ens hagi dipositat el vot a la urna, també per participar de aquestes eleccions. A tots els montblanquins i montblanquines gracies per fer democràcia. Hem volgut brindar en cava per totes aquelles persones que amb el seu vot han participat de aquest procés democràtic.

Atentament,

David Flor Sánchez

Coordinador de la assemblea local d’esquerra unida i alternativa de Montblanc