bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

divendres, 25 de maig del 2007

Bona tarda Sant Feliu de Llobregat!

Bona tarda Sant Feliu de Llobregat! Bona tarda a totes i tots!


Som aquí per recuperar l’alcaldia!

Us porto la salutació i recolzament d’EUiA i d’IU a la vostra candidatura ICV-EUiA a Sant Feliu; els meus vots perquè es recuperi l’alcaldia per una persona d’esquerres i ecologista de debò. Per Àngel Merino!

Arreu de l’estat hi ha un sa progrés del vot per l’espai com el que representa la vostra candidatura, a vàries comunitats s’estén la fórmula de coalició entre les esquerres ecologistes, els moviments socials i Izquierda Unida.

Companys i companyes d’EUiA, d’ICV, de la Coalició, som forces que hem sapigut trobant-se, forjar una entesa i fer camí junts, som forces que participem en projectes plurals, com és el cas del Partit de l’Esquerra Europea i dels Verds Europeus, sabem veure la riquesa de la diferència, ens complementa i uneix un projecte per les necessitats vitals de la ciutadania, de cada poble, de cada barri.

La Coalició progressa, dobla les candidatures a Catalunya. Hi ha vent de millora! cap a l’esquerra!

Volem una ciutat participativa i convivencial! Amb una millor qualitat de vida democràtica i social!

El nostre model de democràcia és el de la proximitat a les persones, el de la participació, on els drets i els deures siguin pel conjunt de la població, cercant el compromís i implicació del jovent, i incorporant amb el dret de vot municipal a les persones treballadores nouvingudes residents. Volem trametre les reivindicacions veïnals, ciutadanes, i les pressions dels moviments socials a les institucions locals. Treballem per la cohesió social, treballem per a garantir l’accés a la plena ciutadania política i social a totes les veïnes i veïns, defensem polítiques actives dels ajuntaments per a la convivència i per la lluita contra la xenofòbia.

Volem fer des del dia a dia a cada barri un espai de transformació social. Per això cal impulsar la implicació i el concepte de ciutadania activa. S’ha de construir xarxes i vincles de solidaritat veïnal, des d’on poder enfortir les relacions de convivència basades en el diàleg, la mediació i el respecte a tots les diferències.

Impulsem una tasca global per assolir una millor qualitat de vida i que durem a terme, només, des dels valors de participació democràtica i el bon desenvolupament comunitari.

Aquest diumenge 27... Vota ICV-EUiA-EPM


Intervenció de Francesc MS al míting de cloenda de Sant Feliu de Llobregat.