bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dimecres, 23 de maig del 2007

Una visió des de l'esquerra saltenca

18 de maig: el debat de les candidates i els candidats de Salt

El passat 18 de maig es va realitzar el debat que El Punt diari va convocar entre els candidats municipals que es presenten a la vila.


La nostra candidata, la Teresa Cairó, va fer unes intervencions on resumia els eixos de la nostra campanya. La reserva de sòl municipal per la construcció d'habitatge public de lloguer,
l'ampliació de la xarxa de carril bici, cercar la gratuïtat dels serveis públics, promoure el vot dels immigrants extracomunitaris, el reforçament dels mediadors o dels educadors de carrer, van ser algunes de les propostes concretes que la nostra candidata va llançar al debat.

Conclusió, les espases continuen en alt fins el dia 27 de maig. Aquest debat ha mostrat que a Salt fa falta una candidatura forta de l'esquerra conseqüent,

que pugui sumar en la formació d'un govern municipal que tiri endavant veritables polítiques d'esquerres, que millorin la qualitat de vida de les saltenques i els saltencs.

J. Pau Galvez Lot

Nº 2 de la candidatura d'EU-IU

(Segueix a http://esquerra-unida-i-alternativa-de-salt.bloc.cat/)


Vota EU-IU