bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dijous, 17 de maig del 2007

Acte contra l'homofòbia i per polítiques d'igualtat dels col·lectius gai, lesbià i transgenere



D'esquerra a dreta Pau Galvez, Teresa Cairo i Eugeni Rodriguez.


Amb tu, un govern d'esquerres a Salt.

El passat 16 de maig, la candidatura de EU-IU de Salt (marca electoral d'EUiA), va realitzar un acte public a Salt per presentar les seves propostes municipals Contra la discriminació de Gais, Lesbianes i Transsexuals, aprofitant que el dia 17 de maig és el dia internacional contra l'homofòbia.

L'acte el va presentar Teresa Cairó, cap de llista d'EU-IU, que va explicar que " Des de EU-IU hem volgut en aquesta campanya electoral reflectir la doble anima de la candidatura, la utilització de les institucions i la lluita al carre. Per això a part de les activitats clàssiques de les campanyes electorals, hem volgut fer actes públics que reflecteixin la nostra vinculació amb la lluita i reivindicacions dels moviments socials on ens trobem la gent d'EUiA."

El número dos de la llista, J.Pau Galvez, va exposar les propostes de política d'igualtat per a gais, lesbianes i homes i dones transsexuals, entr elles la formació en prevenció de l'homofòbia i transfòbia als agents de les policies locals, la personació jurídica del ajuntament en els processos legals contra persones físiques i jurídiques, que puguin atemptar contra els drets individuals i col·lectius de les persones, per raó de la seva orientació sexual o identitat de gènere, realització de programes de promoció de l'autoestima i l'autoreconeixement dels adolescents homosexuals i transsexuals o la prevenció de l'homofòbia en activitats juvenils municipals i associatives d'esplai, entre d'altres.

El Coordinador de l'Observatori contra la Homofòbia Eugeni Rodriguez, va fer una explicació dels casos d'homofòbia que l'observatori esta portant durant aquest any i la necessitat de que les administracions s'impliquin de forma decidida amb polítiques transversals en la lluita contra l'homofòbia i en el desenvolupament de polítiques per l'igualat de gais, lesbianes i homes i dones transsexuals.

Publicat per paudesalt @ 06:02 a http://salt-roig-verd-i-violeta.bloc.cat/post/11622/163811


Vota EU-IU