bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dilluns, 14 de maig del 2007

http://www.iloveiu.org



UN GRUP D’INTERNAUTES CREA UNA PÀGINA WEB, ‘WWW.ILOVEIU.ORG’, QUE REUNEIX BLOGS AFINS A IU

‘I love IU’ és el nom de la pàgina web creada per diferents bloggers (persones que editen la seva pròpia web personal) afins a Izquierda Unida- també EUiA- i que estarà molt activa durant aquests dies de campanya. El ‘site’ neix com a una iniciativa popular i autònoma. De moment, aquesta ‘bloggosfera’ compta ja amb 27 bloggers.

La pàgina http://www.iloveiu.org va llençar-se al ciberespai el passat 3 de maig. Entre les 27 persones que publiquen en aquesta pàgina es poden trobar càrrecs coneguts d’IU, candidats a les alcaldies en aquestes municipals, però també molts afiliats i amics d’IU.

Com destaquen els seus impulsors, hi pot participar qualsevol persona que estigui lligada d’alguna manera a Izquierda Unida i que disposi d’un espai propi a Internet, amb l'única condició que no sigui anònim. Es tracta d’una eina que pretén “contribuir a la difusió d’idees de la gent d’IU d’una manera democràtica i horitzontal”.


Noticia publicada a la web d'EUiA: http://www.euia.org/


Vota IU / EUiA / EBB