bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dissabte, 19 de maig del 2007

Està tot fatal: Passem a l'acció!


A Torrelles de Llobregat s'ha fet una concentració contra l'especulació dins del marc de la campanya ESTÀ TOT FATAL :Passem a l'acció!

La concentració ha aplegat una seixantena de persones i ha durat un hora aproximadament. Davant l'Ajuntament s'ha cantat una cançoneta d'Anim·acció amb el Ohé, Ohé, que tothom ha corejat. També s'han portat els tambors i bastants joves han après a tocar sobre la marxa.

L'acció ha anat molt bé per la candidatura de Poble i Progrés ja que reforça la lluita contra l'especulació urbanística i defensa l'equilibri mediambiental, punts forts del programa municipal. La majoria que han participat a la concentració votarà probablement Poble i Progrés.

El joves de Torrelles han agraït als d'Anim·acció d’EUiA de Barcelona que han anat a ajudar-los. Un jove s'ha fet amic d'EUiA.

Adjuntem la lletra de la cançó. Alfons

*OHÉ, OHÉ*

El territori_es- / tan destrossant / i moltes peles / algú s’està embutxacant

Ohé, ohé, / Ohé, oha.

Ohé, ohé, / Ohé, oha

L’escola era / el seu pretext / per construir / un munt de cases més

Ohé, ohé…

Ja no respecten / arbres ni ocells / i construeixen / fins i tot en els torrents

Ohé, ohé...

És gran negoci / especular / però és contrari / al que vol el ciutadà

Ohé, ohé…

Volem un poble / per viure gent / i ben segur / que ho aconseguirem!

Encara hi som a temps! , Encara hi som a temps! ....


Vota Poble i Progrés