bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dijous, 24 de maig del 2007

El diumenge 27 el suport és amb el vot

Hola a totes i tots,
Ja queda poc per al 27 de maig, és a dir, per a les eleccions municipals. A molts pobles de Catalunya la coalició ICV-EUiA-EPM, de la que en formem part, presenta per primer cop candidatura. Ha estat un bon pas endavant. Com ho ha estat el gran esforç que han realitzat cents i cents -milers seria més ajustat- d'activistes en els seus pobles i barris per a fer arribar les propostes d'esquerres als seus veïns i veïnes.
El dia 27 ens juguem molt. D'una banda ens juguem la possibilitat d'arravassar a CiU, també en l'àmbit local, l'hegemonia que encara té en el territori. D'altra banda l'augment de regidors i regidores de la coalició i d'EUiA farà que hagi més municipis on podrem influir i/o ser determinants per a desenvolupar polítiques més a l'esquerra.
Des de Bastida d'EUiA us demanem que el diumenge doneu suport, amb el vostre vot, a les candidatures de la coalició i/o aquelles promocionades per EUiA. També que feu campanya entre els vostres coneguts i conegudes, amics i amigues. I després ho celebrarem!!!!
Una abraçada.

Angels Tomàs
Bastida d'EUiA

Vota

ICV-EUiA-EPM
EU-IU
EUiA-EPM
GIC-EPM
Poble i Progrés