bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dimarts, 29 de maig del 2007

Facin cas del mandat popular i formin un govern d’esquerres

Per un govern d’esquerres a Salt

Esquerra Unida i Alternativa demana als partits d’esquerres que han obtingut representació a l'Ajuntament de Salt (PSC, ERC i IpS-ICV), que facin cas del mandat popular i formin un govern d’esquerres amb les 12 regidories que han obtingut, deixant a la dreta (CiU i PP), a la oposició durant els propers 4 anys.

EUiA s’ha presentat amb les sigles EU-IU, Esquerra Unida-Izquierda Unida, en no haver arribat a un acord de coalició amb IpS-ICV, a això hem de sumar el desconcert per la presentació de Francesc Montalbán del PSUC viu amb les sigles EU, Esquerra Unitària. Aquesta situació de divisió ha estat corregida per la ciutadania que amb els seus vots garanteix que els partits d’esquerres puguin formar govern i aplicar polítiques d’esquerres a la nostra vila.

La realitat ha estat crua, la gent no entén que 4 partits d’esquerres presentin 3 candidatures amb pràcticament el mateix programa. La ciutadania ens ha deixat fora de la institució i tanmateix assenyala quin és el govern que vol.

Durant la campanya el nostre lema ha estat, Per un govern d’esquerres a Salt, les 122 persones que ens han votat ens obliguen a continuar intentant-ho, era el que volíem i és el que volem, és la nostra manera de mantenir-nos fidels al nostre electorat al que aprofitem per a donar-los les gràcies per la seva confiança i encoratgem a continuar lluitant per un govern d’esquerres amb polítiques d’esquerres.

Salt, 29 de maig de 2007


Per a més informació:

EUiA - Esquerra Unida i Alternativa. 17190 Salt – Gironès - Catalunya

Tel 605 179 899 - salt@euia.cat

http://esquerra-unida-i-alternativa-de-salt.bloc.cat