bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dijous, 7 de juny del 2007

'Iraq: Historias de mujeres'


Des d'ANIM, és a dir, una colla d'amics: el Josep Ma., la Espe, l'Artur, la Blanca, el Carlos, la Rocio, el Quelo, el Jaume, la Mercedes, el Ramon i el José Luís; hem organitzat la Projecció del documental 'Iraq: Historias de mujeres' el dijous 7 de juny a 2/4 de vuit del vespre, a la Sala d'Audiovisuals de la Biblioteca Pública de Lleida -Rbla. d'Aragó,10-.
Pensem que pot resultar interessant per tothom. Tenim l'esperança remota de remoure alguna consciència o d'encendre el llumet d'una reflexió. Però sobre tot, pretenem una trobada diferent, fins i tot fraternal. Distreure la persistent obsessió, que tenim en general, d'estar permenoritzadament pendents del propi melic, posem per cas.
Si no tens un pla alternatiu, ens veiem dijous. Fins llavors. Salut
Ànim
P.D. Ah, si us plau, fes-nos un favor. Reenvia aquest mail als contactes de la teva agenda de correu. Gràcies. Ciao

Tramès per Josep Mª Encuentra.