bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

dilluns, 11 de juny del 2007

Solidaritat amb la Malalai Joya, diputada afganesa.

L’Àrea de Solidaritat i Pau d’EUiA recolza i impulsa aquesta concentració en solidaritat de la diputada afganesa Malalai Joya.

Francesc Matas Salla

Coordinador



Concentració-performance en solidaritat amb la Malalai Joya, diputada afganesa


Plaça Sant Jaume, Barcelona, dijous, 21 de juny, 19h


Convoca: Plataforma Aturem la Guerra

Malalai Joya, diputada afganesa, ha estat cessada des del propi Parlament, per les seves crítiques als senyors de la guerra que conformen el govern de Karzai. Els diputats l’han expulsada després de veure una entrevista televisada en la qual ella comparava el Parlament amb un “zoo”.

Aquest cas demostra que, a més de 6 anys de la guerra que anava a portar la democràcia i l’alliberament de les dones a Afganistan, aquestes promeses estan molt lluny de complir-se.

Per a més informació sobre el cas:

http://www.aturemlaguerra.org/arxius/malalai_cat.pdf

Hi haurà una assemblea per organitzar els detalls de l’acte el dijous 14 de juny, a les 19,30h. a Sodepau (Passatge del Crèdit 7, Barcelona)