bastidadeuia sempre a l'esquerra!

Bastida (abans Llista Quarta) és d'Esquerra Unida i Alternativa de Catalunya. bastidadeuia és germana de redesIU. Lluitem per fer gran EUiA, impulsant polítiques d'esquerra i per influir en les institucions des de la mobilització. Amb la coalició ICV-EUiA-EPM volem un govern de les esquerres, més a l'esquerra, proper a les persones treballadores, dones i jovent, i immigració, a la llibertat de Catalunya i al seu dret de decidir. Cal polítiques d'esquerres! Sempre a l'esquerra!

diumenge, 28 de desembre del 2008

Pau Ara amb el poble palestí

Solidaritat amb el poble Palestí!!

Pau Ara mostra el seu rebuig contra els atacs i la massacre per part de d'Israel al poble Palestí a la franja de Gaza, i on ja han mort gairebé tres centes persones i prop d'un miler de ferits.

Des de Pau Ara ens adherim a la crida urgent cap a la solidaritat i contra els atacs, de la Plataforma Aturem la Guerra. Així mateix, donem suport a la concentració unitària, convocada per diverses entitats que lluiten per la causa palestina del proper dilluns davant de la cambra de comerç Espanya-Israel on es farà una cadena humana amb espelmes. Serà dilluns 28 de desembre a les 19 hores a Travessera de Gràcia, 21.

Maria Vilà i Miras
Pau Ara

1 Comments:

  • At 17:46, Anonymous Anònim said…

    Hola, amigas, os dejo el link de una ONG donde he conseguido una canguro de confianza:

    http://www.anemperfeina.org/ct/index.php

    Os lo recomiendo, son una ONG sin ánimo de lucro, ayudan a chicas que buscan trabajo y se hacen responsables del buen servicio. No cobran por la intermediación.

    ¡Besos!

     

Publica un comentari a l'entrada

<< Home